fbpx

Cine suntem?

Iubitorii de frumos și calitate, ne folosesc produsele cu încredere și satisfacție.


Profilul companiei


Cine suntem? VERNA este un inovator în domeniul ușilor de intrare și nu numai. Este o companie de familie cu creștere rapidă și cu o rețea de vânzări în toată România cu ținte bine definite spre Austria și Germania.

Verna Doors - embedded handles Data protection Career contact us cookie uși de intrare durabile calitative

A fost fondată din dorința inovării în domeniul ușilor de intrare și nu numai; cât și din dorința oferirii de produse de înaltă calitate. Ușile VERNA se numără printre puținele uși admirate și fără compromisuri de pe piață.

 

 

CINE SUNTEM ȘI CE FACE VERNA DIFERIT FAȚĂ DE RESTUL?

În primul rând nu volumul este targetul nostru, un mod unic de gândire, de lucru cât și calitate. Nimic nu este imposibil. Totul contează. Obiectivul final fiind admirația, prin care fiecare ușă de intrare este tratată în mod elaborat pentru a fi o capodoperă elegantă și diferită față de cele tipice și existente. Produsele noastre sunt cunoscute în rândul clienților pentru precizia lor amănunțită și detaliile artizanale aplicate manual.

 

 

CINE SUNT CLIENȚII NOȘTRI?

Ușile VERNA evocă fascinația. Clienții noștri sunt perfecționiști îndrăzneți și decisivi; care au gust, plăceri și satisfacții din lucruri frumoase.

 

 

CINE SUNT COLABORATORII NOȘTRI?

Avem o strânsă și frumoasă legătură cu un număr important de arhitecți și designeri de interior iar ușile VERNA sunt apreciate și recomandate de aceștia mai departe spre clienții acestora. Ne bucurăm că avem capacitatea să oferim încredere, calitate și lux.

 

Totuși, vă mulțumim vouă atât clienți cât și colaboratori pentru încrederea ce ne-o oferiți.

Design100%
Creativitate100%
Inovație100%
Calitate100%
Tehnologie100%

01

Inovație

Trecem printr-o perioadă cu profunde transformări. Revoluția se petrece în multe domenii și reprezintă o provocare pentru noi toți: cetățeni, companii, societatea în ansamblul său. Întrebarea este cum să obținem cele mai bune rezultate din această continuă schimbare a lumii și cum să profităm de tot ce este mai bun. Credem că unul din principalele aspecte este să îndrăznim și prin asta, inovăm.

02

Tehnologie

Tehnologia a avut un rol foarte important în evoluția acestei lumi și azi la fel, joacă un rol foarte important. A existat în fiecare moment de evoluție mai mult sau mai puțin, însă în zilele acestea, avem nevoie de ea mai mult ca niciodată fiind foarte benefică pentru o viață mai simplă și frumoasă; practic ușurându-ne existența. Oferim tehnologie în ceea ce creeăm iar rezultatele sunt incredibile.

03

Creativitate

Când vorbim despre creativitate, chiar suntem mândrii și avem curajul să recunoaștem că suntem creativi. Creativitatea este un termen foarte generos care de-a lungul timpului a fost definit în sute de feluri. În principal, când vorbim despre creativitate, noi ne referim la două aspecte: la produsele creative şi la gândirea creativă. Pentru ca un produs creativ să fie realizat, trebuie să apară o idee nouă, o evaluăm cât este de aplicabilă apoi o putem transforma într-un produs durabil și calitativ.

397
Proiecte finalizate
385
Clienți fericiți
45060
Ore de cercetare
7
Partenerii noștri
Don`t copy text!
Acest site folosește cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim experiența.
× Scrie-ne pe WhatsApp.