fbpx

Cum să alegi?

În primul rând, este vorba despre tine.


Alege ușa perfectă

Sugestii pentru ușa ta


Pe de-o parte, o ușă de intrare este o parte personală a casei. Este o poveste despre tine și indiferent dacă suntem sau nu conștienți de acest lucru, un oaspete poate să își facă o părere despre noi și casa noastră chiar și după ușa de la intrare. Prin urmare, merită să luăm în considerare prima impresie pe care dorim să o creăm iar pe de altă parte, din ce în ce mai mulți dintre noi ne petrecem timpul personal în zona de living, iar aceasta de cele mai multe ori, începe cu ușa de intrare. Creativitatea aici, este practic nelimitată iar cum sa alegi, depinde de tine. VERNA vede sugestiile clienților ca provocări și are grijă de o implementare impecabilă și de înaltă calitate.

― Casa este acel loc pe care il numim camin; este locul pe care il personalizam in functie de caracterul si stilul de viata pe pe care il avem. fiecare detaliu conteaza cum este conturat si gandit. VERNA iti ofera posibilitatea de a-ti crea propria usa dupa gusturile si ideile tale. Noi venim in ajutor cu calitatea materialelor si profesionalsmul oamenilor cu care lucram pentru a ajunge la un rezultat de care tu sa fii multumit. Cum sa alegi?

 

 

ESTE TOTUȘI O INVESTIȚIE

O ușă de calitate, este ceva ce fiecare vizitator va observa – inclusiv agenții imobiliari, investitorii și cumpărătorii de imobile. Dacă dorești să crești semnificativ valoarea casei tale fără a investi prea mult, o ușă de intrare impunătoare de calitate, este o investiție perfectă și relativ mică, cu un impact imens asupra percepției cumpărătorului asupra valorii locuinței.

 

 

CE STIL TREBUIE ADOPTAT LA CUSTOMIZAREA UȘII?

Acest lucru depinde nu numai de gustul tău, ci și de aspectul casei. O ușă clasică ornamentală cu o sticlă încadrată ar arăta cu siguranță mai bine la o casă mai veche cu detalii de piatră decât una modernă. Dacă nu te poți decide ce stil ar accentua cel mai bine frumusețea casei tale, fă o poză casei dinspre intrare și poți să ne-o trimiți.

 

 

MÂNER DIN OȚEL, LEMN SAU COMBINAT?

Preferi o imagine puternică și solidă a oțelului? Pe de altă parte, preferi să atingi suprafața caldă și rafinată a lemnului? Dar o combinație a celor două? Când vine vorba de ușile exterioare de lux VERNA, orice este posibil. O gamă largă de mânere îți stă la dispoziție în meniu în secțiunea Accesorii/Mânere.

 

 

O UȘĂ CU SAU FĂRĂ GEAM?

Un geam de ușă este un element care nu numai luminează locul de intrare cu lumină naturală, ci și un element de design uimitor și de valoare pentru ușa de intrare de lux. Pe de altă parte, unii oameni preferă să lase impresia de fermitate și siguranță a unei uși fără fereastră. Deci, credem că v-am încurcat mai tare…

Don`t copy text!
Acest site folosește cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim experiența.
× Scrie-ne pe WhatsApp.