fbpx

Garanția

Îți garantăm o calitate superioară.


ÎȚI OFERIM SATISFACȚIE PE DURATA UTILIZĂRII UȘILOR VERNA.

Valorile excelente de izolare termică, fonică și gradul de securitate perfectă pot să fie atinse de fapt cu ușile de intrare cât și culisante sau armonice VERNA. Rolul nostru este de a fi lider în dezvoltarea și fabricarea celor mai de calitate/fiabile, moderne, creative, unicate și automatizate uși de intrare. Suntem convinși de performanțele noastre și avem încredere în execuția și montarea corectă a produselor și prin urmare, îți putem oferi garanții peste limita uzuală a pieței.

 

― Nu se produc schimbări de culoare nenaturale ale suprafețelor vizibile placate cu lemn vechi sau nou sau alte materiale naturale.
― Nu se produc schimbări de culoare nefirești sau suprafețe interioare crăpate pentru profilele de uși acoperite cu folie.
― Nu se produc schimbări de culoare nefiresc sau suprafețe crăpate pentru profile de ușă din aluminiu anodizate sau vopsite cu pulbere.
― Nu există condens între foile de geam izolant.
― Stabilitatea, funcționarea și etanșarea ușilor nu este influențată de schimbările climatice; în sensul că beneficiarul nu simte schimbări comportamentale în exploatarea lor pe perioada unui ciclu anual. Utilizarea este garantată pentru toate sistemele de uși din aluminiu, RAU-FIPRO+aluminiu sau PVC+aluminiu sau oricare dintre ele+alte materiale, cu condiția să fie respectate instrucțiunile de instalare și întreținere VERNA.

 

 

5 ANI GARANȚIE

― Mânerele utilizate în construcția ușilor, sunt garantate împotriva coroziunii dacă nu există nici o deteriorare.
― Nu se produc schimbări de culoare nefiresc sau crăpături de suprafață în umpluturile ușii. Nu există nicio garanție pentru modificarea aspectului suprafeței datorită murdăriei.
― Sistemele de control acces (cu amprentă, tastatură sau alte variante oferite de VERNA Doors) beneficiază de garantia aceasta.
― Cilindrii utilizați în construirea ușilor.

Deși componentele utilizate au garantia de bază de 5 ani, ele sunt creeate să ofere o exploatare de lungă durată cu respectarea instrucțiunilor de întreținere.

 

 

30 DE ANI ASIGURARE

În plus, VERNA garantează faptul că produsele sunt gândite să aibă o durată de exploatare pentru o perioadă de minim 25 de ani dacă sunt întreținute corespunzător.
Cu toate acestea, acest lucru presupune că structura de cadru (cadru și cercevea) nu este deteriorată. Perioada de 30 de ani începe de la data producției. Serviciile necesare pentru a menține funcționalitatea, inclusiv materialele necesare, forța de muncă, etc. vor fi facturate conform tarifelor valabile în prezent.

 

 

GARANTIA/EXTRACT:

Descrierea completă a condițiilor de garanție, condițiile prealabile pentru aplicarea garanției și ceea ce trebuie să faci în cazul unei reclamații pot fi găsite în Manualul de întreținere și garanții VERNA. Primești această broșură când produsele VERNA sunt livrate. În plus, aceasta poate fi obținută și de la consultantul VERNA.

Don`t copy text!
Acest site folosește cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim experiența.
× Scrie-ne pe WhatsApp.