fbpx

Imprint

Protejarea VERNA™ Doors.


INFORMARE GENERALĂ – Imprint

― Conținutul site-ului VERNA este protejat de dreptul de autor. Toate textele, fotografiile, graficele și alte tipuri de conținut sunt proprietatea intelectuală a VERNA. Pagina de pornire VERNA nu poate să fie editată, copiată, distribuită, sau difuzată în întregime sau parțial fără consimțământul scris în prealabil și nu poate să fie reprodusă în format electronic, magnetic sau optic. Excepția la aceasta este autorizația exclusivă privind utilizarea personală a VERNA – Homepage, inclusiv permisiunea de a face imprimări unice pentru uz personal. Te vei angaja să te abții de la orice acțiune care ar facilita imitarea paginii de pornire, construirea layout-ului sau reprezentarea produselor individuale de către tine sau de către orice altă persoană.

― Link-urile către VERNA ― Homepage ar trebui să fie afișate într-o nouă fereastră de browser, cu condiția ca link-ul să nu se refere la www.verna.ro, ci la o sub-pagină, care. Orice afișare a paginii VERNA într-un cadru “extern” este strict interzisă.

― Din cauza circumstanțelor computerizate, pot exista variații de culoare între reprezentarea inițială și produsul original. Agentul specialist VERNA îți va arăta culorile originale. Ne rezervăm dreptul de a modifica măsurătorile și/sau aspectul produsului.

VERNA ― Homepage poate fi afișat cel mai bine folosind Google Chrome. Ne cerem scuze pentru eventualele probleme legate de afișare care rezultă dintr-o rezoluție a ecranului inferior sau din versiunea browser sau utilizarea aplicațiilor Mac.
Sub rezerva modificărilor tehnice și a erorilor de scriere.

 

 

Owner:

VERNA™ Doors SRL
Alba Iulia, Alba, România

Tel:  +4 0764 764 029
E-Mail: [email protected]
Web:  www.verna.ro

RC: J1/740/2019
CUI: 40830593

Design & Programare:
Cody
www.cody.ro

Conținut, Grafică & Animații:
VERNA Marketing

Imagini:
VERNA Doors SRL, Alba Iulia, Alba, România

 

imprint

Don`t copy text!
Acest site folosește cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim experiența.
× Scrie-ne pe WhatsApp.