fbpx

Întreținere

Mod de întreținere.


INFORMAȚII UTILE PENTRU ÎNGRIJIRE

― Ușile din PVC, Aluminiu sau RAU-FIPRO sunt mult mai ușor de curățat și de întreținut față de cele din lemn, iar întreg procesul intretinere este unul mai puțin costisitor. Acest lucru se datorează faptului că suprafața este de cele mai multe ori netedă și tratată antistatic. Cu toate acestea, este foarte important ca ușile să fie îngrijite corespunzător, astfel încât să aibă o durată cât mai lungă de funcționare și să prezinte un aspect plăcut și îngrijit pentru o lungă perioadă de timp.

― Dacă în locuința ta se află uși de la VERNA™ Doors, cu certitudine ar trebui să respecți anumite reguli cu privire la grija oferită intreținerii eficiente. Spre deosebire de alte materiale, Aluminiu, PVC sau RAU-FIPRO, este ușor de întreținut atâta timp cât suprafața superioară a acestora este curățată în mod eficient cu apă și detergent sau săpun, balamalele nu necesită întreținere, butucul o dată pe an necesită să fie uns cu material lubrifiant iar procedura este simplă prin ungerea cheii și introducerea în cilindru. Pentru intretinere, ste interzisă utilizarea unor substanțe care pot ataca profilele și materialele placate pe ușă, așadar te sfătuim să eviți folosirea unor produse care sunt granulate deoarece pot zgâria suprafețele acestora și să ne întrebi pentru a-ți putea recomanda produsele corespunzătoare pentru îngrijirea lor. Prin urmare, poți utiliza pentru înlaturarea murdăriei săpun sau detergent, precum și lavete moi, confecționate din lână sau bumbac.

 

STICLA

― Din fericire, sticla nu este mai sensibilă decât orice altă sticlă, așadar intreținerea acesteia nu diferă de cea clasică. Un spray de curățare bun și o lavetă sunt suficiente pentru a îndepărta murdăria/praful de pe geamurile ușilor, așadar întreținerea sticlei nu necesită o atenție deosebită tocmai pentru că este foarte ușor de curățat.

 

 

GARNITURILE

― Garniturile ușilor au un rol foarte esențial în procesul de etanșare fonică și termică și trebuie întreținute corespunzător pentru ca frigul, căldura și zgomotele din exterior să nu pătrundă în interiorul locuinței. Garniturile, este indicat să fie șterse la fel; cu o cârpă umedă și detergent și să nu fie agățate și rupte cât și unse cu glicerină lichidă o dată pe an. De asemenea trebuie evitată curățarea acestora cu soluții acide de întreținere.

 

― Așadar, întreținându-le corespunzător și nedeteriorându-le, ușile VERNA făcute manual la comandă vor avea parte de o funcționalitate și un aspect deosebit pe o perioadă lungă de timp. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de uși durabile, customizabile și automatizate de cea mai înaltă calitate pentru locuința sau biroul tău, realizate conform dorințelor și nevoilor tale la cele mai înalte standarde de calitate și tehnice. Deci, prin intretinere, prelugiți semnificativ viața și frumusețea ușilor.

Don`t copy text!
Acest site folosește cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim experiența.
× Scrie-ne pe WhatsApp.